ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Δημήτρης
Γαλανάκης

Αγγελική
Κουρμουλάκη

Μαρία
Γενιτσαρίου

Χρυσούλα
Δεμάγκου

Αμαλία
Κορωνάκη

Slide Background
Slide Background
Slide Background

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Πανταζής

Ο Νίκος Πανταζής είναι Αρχιτέκτονας και ζωγράφος. Γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, αλλά ζει και εργάζεται στην Λάρισα όπου διατηρεί εταιρία μελετών και κατασκευών. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης…

Όλγα Μπαρμάζη

Η Όλγα Μπαρμάζη είναι ζωγράφος, εικονογράφος παιδικών βιβλίων, απόφοιτη της Σχολής Εικαστικών και Διακοσμητικών Εφαρμογών Κατερίνας Ρώτα και της Σχολής Εικαστικού Κοσμήματος Vortex. Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών..

Foti Kllogjeri

O ζωγράφος Φώτης Κλογέρης (υπογραφή: Foti Kllogjeri) γεννήθηκε στη Αλβανία το 1973. Σπούδασε ζωγραφική και εφαρμοσμένες τέχνες στη Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών των Τιράνων. Απο το 1996 ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Έχει δείξει την…

Κάθριν Τσιριγκούλη

Η Κάθριν Τσιριγκούλη είναι εικαστική καλλιτέχνης με κύριο μέσο έκφρασης τη Ψηφιακή Τέχνη. Γεννήθηκε στη Ν. Αφρική, ζει και εργάζεται στην Αθήνα, πειραματίζεται διαρκώς και κινείται μεταξύ των ορίων της Γεωμετρικής Αφαίρεσς, του Κυβισμού, και του…

Γιώτα Τζότζολη

Η Γιώτα Τζότζολη δημιουργεί και αποτυπώνει στα ζωγραφγικά έργα της φωτογραφικά ψυχογραφήματα, με προσωπική και κοινωνική άγκυρα. Διακρίνεται για τον αφηρτημένο εξπρεσσιονισμό, την αφαίρεση και την αίσθηση κίνησης.

Κώστας Μίχος

Ο Κώστας Μίχος είναι εικαστικός καλλιτέχνης με κύριο μέσο έκφρασης τη ζωγραφική, όχι όμως πάντοτε σε καμβά ή σε χαρτί, αλλά συχνά σε ready-made, κεραμικά κ.α.. Με εφόδια τις ιστορικές γνώσεις και τις εμπειρίες του πάνω σε διαρκώς αναθεωρημένες ιδέες και νέα υλικά.

Κατερίνα Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Σπυροπούλου είναι εικαστική καλλιτέχνης με κύριο μέσο έκφρασης την φωτογραφία. Τα έτη 2014-2018 ασχολήθηκε κυρίως με την ασπρόμαυρη «φωτογραφία δρόμου», προσπαθώντας να αποτυπώσει με τον φακό….

Εύα Αναστοπούλου

Η Εύα Αναστοπούλου είναι εικαστική καλλιτέχνης με κύριο μέσω έκφρασης ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες και ψηφιακά έργα τυπωμένα σε καμβά. Υπήρξε μέλος της ομάδας καλλιτεχνών U.B.U.GR στην Αθήνα και το Παρίσι.

Πηνελόπη Βολτέρρα

Η Πηνελόπη Βολτέρρα είναι αθηναία εικαστικός με κύρια μέσα έκφρασης τη ζωγραφική και τη γλυπτική. Ζει & εργάζεται στη Κέρκυρα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Αίθουσας Τέχνης Κέρκυρας. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και μουσεία σε όλο τον κόσμο.

Ελένη Τσοτσορού

Η Ελένη Τσοτσορού είναι εικαστικός, με κύρια μέσα έκφρασης τη ζωγραφική και τη textile art. Έχει δείξει τη δουλειά της σε 9 ατομικές και σε περισσότερες από 40 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Δημήτρης Γαλανάκης

Ο Δημήτρης Γαλανάκης με κύριο μέσο έκφρασης τη ζωγραφική και το σχέδιο με τη τεχνική του stippling. Αντλεί επιρροές από τη μελέτη των προσωκρατικών φιλοσόφων, και μέσω των πολεμικών τεχνών από τη Κίνα και την Ιαπωνία.

Μαρία Γενιτσαρίου

Η Μαρία Γενιτσαρίου είναι εικαστικός με κύριο μέσο έκφρασης τη καλλιγραφία. Με μέσον εργαλεία γραφής του χθες και του σήμερα χρησιμοποιεί αυτούσιες ή διασκευάζει αυτές τις γραφές μετατρέποντάς τες σε έργα τέχνης.

Άννα Γκιώτη

Η Άννα Γκιώτη είναι ζωγράφος και εικονογράφος που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Πλάθει κόσμους που μοιάζουν παιδικοί στους πίνακες της, αλλά στη πραγματικότητα μιλάει για το χάος και τα οξύμωρα της εποχής μας.

Αγγελική Κουρμουλάκη

Η Αγγελική Κουρμουλάκη αντιμετωπίζει τη τέχνη σα δρόμο διερεύνησης και κατανόησης της πραγματικότητας όπως αυτή καταγράφεται στο εσωτερικό της ύπαρξής μας, αποδίδοντας τις πολλαπλές διαστάσεις που διαπερνούν την εικόνα.

Ηλίας Κασσελάς

Το ιδιωματικό σύμπαν των έργων του Ηλία Κασσελά συγκροτείται από μορφές και σύμβολα που εγγράφονται στις χώρες του φανταστικού, του υπερβατικού, και εφιαλτικού αδιαχώριστα, κατακτώντας μια αναγνωρίσιμη μανιέρα.

Αμαλία Κορωνάκη

H Αμαλία Κορωνάκη είναι εικαστική καλλιτέχνης με κύρια μέσα έκφραση το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη φωτογραφία, και, παράλληλα, μια σύγχρονη flâneur των πόλεων του κόσμου, του Πολιτισμού, του χώρου & του τόπου.

Ντοροτέ Μεσάντερ

Η Ντοροτέ Μεσάντερ (Dorothée Mesander) προσπαθεί να σώσει τα πολιτισμικά “απορρίμματα” του χθες από τη λήθη, μέσα από τα εκφραστικά αναλογικά κολλάζ της, που επιδιώκουν τη νέα αισθητική & ομορφιά στη τέχνη.

Χρυσούλα Δεμάγκου

Η Χρυσούλα Δεμάγκου είναι ζωγράφος με πρωτότυπο εικαστικό έργο σε ύφος kitch και arte brut, με υπερρεαλιστικό αφηγηματικό έργοΗ τέχνη της αποτελεί έναν αναγνωρίσιμο και προκλητικό στοιχείο στη σύγχρονη τέχνη.