Υπηρεσίες

Συνεργασία με την ARTgrID

Η ARTgrID είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον κλάδο των εικαστικών τεχνών. Αναλαμβάνει τη προώθηση, υποστήριξη και ενημέρωση εικαστικών καλλιτεχνών και ομάδων με online marketing, διοργανώνει εκθέσεις και εικαστικές δράσεις, συνεργάζεται με χώρους Τέχνης μετατρέποντας τις εκθέσεις τους σε διαδικτυακές, με επιμελητές/διοργανωτές ως πλατφόρμα φιλοξενίας των projects τους, και με μεμονωμένους εικαστικούς καλλιτέχνες για τη διοργάνωση ψηφιακών, ή και φυσικών εκθέσεων τους σε συνεργασία με επιλεγμένους χώρους τέχνης. Η εταιρεία μας διαθέτει δίκτυο συνεργατών υψηλής εξειδίκευσης σε καλλιτεχνικά, νομικά, επενδυτικά θέματα και σε ζητήματα προβολής & επικοινωνίας. Επιπλέον αναπτύσσει μέσω εξειδικευμένων συνεργατών περιεχόμενο και συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες των κλάδων φιλοξενίας, εστίασης, και διοργανωτές εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής. Σε αυτή τη σελίδα παραθέτουμε τις υπηρεσίες μας.

Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας και προώθηση εικαστικού καλλιτέχνη

H ARTgrID αναλαμβάνει τη προώθηση εικαστικών καλλιτεχνών με μόχλευση ή/και εκκαθάριση των πωλήσεων έργων, μέσα από δύο εναλλακτικές βασικών πακέτων υπηρεσιών, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία ιστοσελίδας της μορφής “https://artgrid.gr/ονομα-επώνυμο” εντός 10 ημερών.

Διοργάνωση εκθέσεων & συμποσίων με φυσική παρουσία και διαδικτυακή

H ARTgrID οργανώνει εκθέσεις σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο. Αναλαμβάνει και μεγαλύτερες οργανώσεις, όπως συμπόσια και εικαστικές συναντήσεις, με επιπρόσθετες υπηρεσίες “κομμένες και ραμμένες” στις ανάγκες σας, ακόμη και αν δεν έχετε εταιρική νομική υπόσταση. Προσφέρουμε ολική υπηρεσία. 

Υπηρεσίες προς ομάδες, συλλογικότητες & ενώσεις καλλιτεχνών

H ARTgrID προσφέρει δυναμικά εργαλεία ανάπτυξης σε εικαστικές ομάδες και συλλογικότητες οποιασδήποτε μορφής, με την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας, αλλά και λύσεις διαχείρισης πωλήσεων, διοργάνωσης γεγονότων, και πρόσβασης στο φιλότεχνο κοινό

Συμμετοχή σε διεθνή γεγονότα με την ARTgrID & τους συνεργάτες της

H ARTgrID δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να αναζητήσουν τη δυνατότητα διεύρυνσης της απεύθυνσης τους σε τοπικό και διεθνές φιλότεχνο κοινό, μέσω συμμετοχής με κάποιους από τους συνεργάτες μας σε διεθνή και εγχώρια Art Fairs, και άλλα επιλεγμένα διεθνή γεγονότα κύρους

Υπηρεσίες φωτογράφισης έργων εκτυπώσεων και κορνιζώματος

ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Υπηρεσίες υποστήριξης για εμπορικούς ή μη χώρους τέχνης και πινακοθήκες

ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Δεν είστε σίγουροι ποιές από τις υπηρεσίες μας θα μπορούσαν να σας ταιριάζουν;

Αν είστε εικαστικός καλλιτέχνης δείξτε μας της δουλειά σας ακολουθώντας τον οδηγό υποβολής που βρίσκεται ΕΔΩ. και θα σας κάνουμε εμείς μια ολοκληρωμένη πρόταση, αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε.