ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Aida
Seranaj

Νικηφόρος
Τσεκούρας

Μαρία Ευρυδίκη Βεντούρη (ΜΕV)

Λένα
Σπάνια

Ηλίας
Κασσελάς

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

“Ανθρωπογεωγραφίες” είναι τίτλος έκθεσης που διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι τοποθεσίες και τα τοπία διαμορφώνουν την ανθρώπινη ταυτότητα και εμπειρία. Σε σύλληψη-επιμέλεια Πάρη Καπράλου, με τη συμμετοχή 17 καλλιτεχνών από Ελλάδα, Τσεχία, Αυστρία, Γερμανία, Κύπρο και Ιταλία και έργα που ποικίλουν απο ζωγραφική φωτογραφία ως videoart, καιδιαδραστικά εικαστικά έργα  διαρκεί στη Chili Art Gallery. Δείτε την ΕΔΩ.

H συλλογικότητα εικαστικών καλλιτεχνών ARC -Art Revisited Collective, παρουσιάζει τη 3η διοργάνωση της σειράς εκθέσεων “Νέα Σύμβολα”. Η έκθεση είναι επιμελημένη και βασίζεται σε σύλληψη – κείμενο που συνυπογράφουν οι Πάρης Καπράλος και Ιάσων Καιροφύλας, που αναπτύχθηκε σε διάλογο με τη συλλογικότητα, με συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε τη ΕΔΩ.

Οι Επιμελητές Τέχνης Πάρης Καπράλος και Βέρα Κατρανίδου, με την ARTgrID και 42 καλλιτέχνες, παρουσιάζουν έκθεση για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στη Luminous Eye Gallery. Επισκεφτείτε την έκθεση στη διάρκεια της, ή και σε διαδικτυακή μορφή στη πλατφόρμα μας. Η διαδικτυακή έκθεση θα διαρκέσει κατά ένα μήνα περισσότερο της φυσικής παρουσίασης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Η έκθεση με τίτλο “Η ποιητική της Τέχνης” με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης παρουσιάζει έργα που είναι εμπνευσμένα από ποίηματα, καθώς και τη ποιητική πλευρά της τέχνης. Η έκθεση σε σύλληψη-επιμέλεια Πάρη Καπραλου, διεξήχθει στη Chili Art Gallery και συνοδευτηκε από σχετικά δρώμενα, ενώ παράλληλα είναι και διαδικτυακά επισκέψιμη εως και τον Μάιο στη πλατφόρμα μας. Δείτε τη ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...