ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Μιχαήλ
Μουμτζής

Βέρα Ελευθερία ΠεδιωτΙδου

Foti
Kllogjeri

Yana
Liubarska

Μαριέττα Παπαγεωργίου

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ο εικαστικός επιμελητής Πάρης Καπράλος σε συνεργασία με 30 ζωγράφους από την Ελλάδα & το εξωτερικό παρουσίασε στην Αθήνα την έκθεση “Χρώμα σε νερό 8: Φθινοπωρινές Μεταμορφώσεις” στο χώρο τέχνης Luminous Eye (Μητσαίων 2Α, Ακρόπολη, 117 42) εως και τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Η διαδικτυακή έκδοση της έκθεσης θα παραμείνει διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας μας μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου 2023. . ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος και η Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο) σε συνεργασία με 24 εικαστικούς καλλιτέχνες σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την έκθεση “Εικαστική Ανθρωπολογία” που διαρκεί μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023. Παράλληλα η έκθεση είναι διαθέσιμη και σε διαδικτυακή μορφή μέσω της πλατφόρμας μας, όπου θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου 2023.. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 8η έκθεση Χαρακτικής, Σχεδίου, Ζωγραφικής με μελάνι, Γλυπτικής με χαρτί και έντυπου/εγχάρακτου Εικαστικού Αντικειμένου της σειράς διοργανώσεων “Μελάνι σε Χαρτί” με στόχο την ανάδειξη καλλιτεχνών με αυτά τα μέσα έκφρασης διαρκεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2023. Η έκθεση θα παρουσιαστεί Φεβορουάριο 2023.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OPEN CALL

Η έκφραση “το φάντασμα στη μηχανή” περιγράφει αόρατα προβλήματα σε συστήματα ή διαδικασίες. Στο πλαίσιο των σύγχρονων κρίσεων, όπως η πανδημία και η κλιματική αλλαγή, αναφέρεται στις πολύπλευρες και μη προβλέψιμες συνέπειες που αυτές δημιουργούν, οι οποίες συχνά είναι δύσκολο να αντιληφθούμε, αναγνωρίσουμε ή κατανοήσουμε πλήρως.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ