ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Προϋποθέσεις επιστροφών & ακυρώσεων παραγγελιών

Δικαίωμα Υπαναχώρησης του πελάτη

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα συμφωνία αγοράς, γραπτώς στο orders@artgrid.gr, εντός 3 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. 
 
Κατόπιν αυτού του σημείου καμία ακύρωση παραγγελίας δεν γίνεται δεκτή. 
 
Επιστροφές κατόπιν της παραλαβής του προϊόντος δεν γίνονται δεκτές, με μόνη εξαίρεση σπάνια περίπτωση αποστολης διαφορετικού προϊόντος από αυτό που αγοράστηκε. Σε αυτή τη περίπτωση εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη διαπίστωση του λάθους από την εταιρεία μας θα παραληφθεί από τη διεύθυνση του πελάτη το λάθος προϊόν και θα παραδοθεί το σωστό. 

Μη διαθεσιμότητα προϊόντος

Υφίσταται η σπάνια περίπτωση το απόθεμα να έχει εξαντληθεί πριν από την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα ειδοποιηθείτε εντός 3 ημερών από την εκτέλεση της πληρωμής σας. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, κατά κανόνα με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.
 

Συνέπειες της Υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την συμφωνία πώλησης εντός 3 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας θα σας επιστρέψουμε όλη την αξία του προϊόντος που λάβαμε από εσάς εντός 14 ημερών.