Κάθριν Τσιριγκούλη

Εύα Αναστοπούλου

Όλγα
Μπαρμάζη

Foti
Kllogjeri

Αγγελική Κουρμουλάκη

Slide Background
.

.

Slide Background
.

.

Slide Background
.

.

Κατερίνα Σπυροπούλου

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η Κατερίνα Σπυροπούλου, Πολιτικός Μηχανικός με ειδίκευση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία, αγαπά τη φωτογραφία, τη ζωγραφική και τη μουσική. Μεταξύ 2014-2018, ως μέλος φωτογραφικής ομάδας, εστίασε στην “φωτογραφία δρόμου”. Τα έτη 2018-2019, ολοκλήρωσε τρεις κύκλους σπουδών στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, και το καλοκαίρι του 2019, αρχίζει να εξερευνά το αυτοπορτραίτο. Το 2021-2022, ολοκλήρωσε ένα ετήσιο πρόγραμμα στο ΕΚΦ, δουλεύοντας πάνω στην “σκηνοθετημένη φωτογραφία”. Από το καλοκαίρι του 2022, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Φωτογραφία: Εικόνες και Τεχνικές” στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια. Έχει πραγματοποιήσει μία ατομική συμμετέχει σε 12 ομαδικές & 2 διαδικτυακές εκθέσεις, ενώ έχει εκδόσει Photobooks.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

1
2
3
4

επισκεφτείτε απο το σπίτι σασ τις εκθεσεισ που φιλοξενούμε διαδικτυακα

Ο εικαστικός επιμελητής Πάρης Καπράλος σε συνεργασία με 30 ζωγράφους από την Ελλάδα & το εξωτερικό παρουσίασε στην Αθήνα την έκθεση “Χρώμα σε νερό 8: Φθινοπωρινές Μεταμορφώσεις” στο χώρο τέχνης Luminous Eye (Μητσαίων 2Α, Ακρόπολη, 117 42) εως και τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Η διαδικτυακή έκδοση της έκθεσης θα παραμείνει διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας μας μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου 2023. . ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος και η Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο) σε συνεργασία με 24 εικαστικούς καλλιτέχνες σας προσκαλούν να επισκεφτείτε την έκθεση “Εικαστική Ανθρωπολογία” που διαρκεί μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023. Παράλληλα η έκθεση είναι διαθέσιμη και σε διαδικτυακή μορφή μέσω της πλατφόρμας μας, όπου θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου 2023. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ARTgrID

Διαγένεση | Πρόσκληση Ενδιαφέροντος προς εικαστικούς καλλιτέχνες

Εικαστική Ανθρωπολογία | Διάθεση δίγλωσσου αναμνηστικού καταλόγου

Μελάνι σε Χαρτί 9 | “…τρέξε πιο γρήγορα από τη φθορά” -Open Call