Νέα ιστοσελίδα της εικαστικού Αγγελικής Κουρμουλάκη στην ARTgrID

  • Post author:
  • Post category:Χωρίς κατηγορία
You are currently viewing Νέα ιστοσελίδα της εικαστικού Αγγελικής Κουρμουλάκη στην ARTgrID

Σάββατο 12  Νοεμβρίου 2022 – Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώνουμε σήμερα τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας της γνωστής Θεσσαλονικιάς ζωγράφου Αγγελικής Κουρμουλάκη, η οποία εμπιστεύτηκε τη πλατφόρμα μας για τη κατασκευή, τη φιλοξενία, τη διαχείριση της, και μέσω αυτής τη προβολή του σημαντικού έργου της. Η νέα ιστοσελίδα της είναι πλέον  διαθέσιμη στη διεύθυνση https://artgrid.gr/aggelikikourmoulaki/

Η Αγγελική Κουρμουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970, όπου ζει και εργάζεται. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ρόδου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ ασχολείται με την τέχνη περισσότερα από 30 χρόνια. Έκανε πολυετείς ιδιωτικές σπουδές στα εικαστικά, με κυριότερη τη μαθητεία στο εργαστήρι του ζωγράφου-αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Παλιάν στα αντικείμενα της ζωγραφικής, της βυζαντινής τέχνης, της θεατρικής-καλλιτεχνικής μάσκας και της σκηνογραφίας. Επιπλέον μαθήτευσε στο θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου, ενώ παρακολούθησε συστηματικά, βιωματικά εργαστήρια δραματοθεραπείας, ψυχοδράματος και ομάδων αυτογνωσίας. Έχει αναπτύξει ευρεία δραστηριότητα στο θέατρο, σκηνογραφώντας πλήθος από θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα. Επιπρόσθετα ασχολήθηκε με τη συντήρηση επιτοίχιων έργων τέχνης και διακόσμησης σε ιστορικά κτίρια της πόλης της Θεσσαλονίκης και ανέπτυξε πλούσια διδακτική δραστηριότητα στο ευρύ φάσμα των εικαστικών. Επί σειρά ετών υπήρξε δραστήριο μέλος της εικαστικής ομάδας “Πολυεργαστήρι” και της θεατρικής ομάδας “Θεατρικό εργοτάξιο”. Παράλληλα διετέλεσε προϊσταμένη εικαστικών σπουδών στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης, ενώ είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει γράψει και εικονογραφήσει τα ποιητικά παραμύθια «Ονειροτρόπια» (εκδ. i-write) και «Ονειροτρόπια 2, Γραμμή βαθιά καμπύλη» (εκδ. Σαιξπηρικόν), ενώ εικονογράφησε και το παιδικό βιβλίο «Μερλίνα μια φαντασμένη ποντικίνα» (εκδ. i-write). Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές και ναούς. Η Αγγελική Κουρμουλάκη συμπράττει με την συλλογικότητα εικαστικών καλλιτεχνών ARC – Art Revisited Collective από το Δεκέμβριο του 2021.

______

H ARTgrID είναι εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με την προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών, κυρίως μέσω ιστοσελίδας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και με τη διοργάνωση φυσικών γεγονότων, δράσεων και την αξιοποίηση συνεργειών με πολλά διαφορετικά εμπλεκόμενα μέρη στον χώρο των Τεχνών(Επιμελητές, χώρους, εμπόρους τέχνης, επενδυτικούς συμβούλους, εξειδικευμένους νομικούς, κ.α.). Η εταιρεία διαθέτει διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον τομέα των εικαστικών τεχνών (https://artgrid.gr) στις υπηρεσίες της οποίας συγκαταλέγονται η διοργάνωση φυσικών και διαδικτυακών εκθέσεων/συμποσίων/εικαστικών δράσεων, η δημιουργία, φιλοξενία και προβολή ιστοσελίδων εικαστικών καλλιτεχνών, η εκκαθάριση πωλήσεων, κ.α. 

Είστε εικαστικός καλλλιτέχνης, καλλιτεχνική ομάδα, ένωση καλλιτεχνών; Μπορείτε και σεις να αποκτήσετε την ιστοσελίδα σας στη πλατφόρμα μας εντός 10 ημερών! Στείλτε μας email στη διεύθυνση  artistsartgrid@gmail.com για να σας ενημερώσουμε!