Προσωπική ιστοσελίδα στην ARTgrID για τη Θεσσαλονικιά εικαστικό Άννα Γκιώτη

You are currently viewing Προσωπική ιστοσελίδα στην ARTgrID για τη Θεσσαλονικιά εικαστικό Άννα Γκιώτη

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 – Η Άννα Γκιώτη εμπιστεύτηκε τη πλατφόρμα μας για τη κατασκευή και φιλοξενία της νέας ιστοσελίδας της η οποία είναι πλέον  διαθέσιμη στη διεύθυνση artgrid.gr/anna-gkioti Η Άννα Γκιώτη είναι ζωγράφος και εικονογράφος που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, έχει δείξει τη δουλειά της σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει εικονογραφήσει βιβλία και είναι ιδρυτικό μέλος της συλλογικότητας εικαστικών καλλιτεχνών ARC -Art Revisited Collective. Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.  Αυτό το καιρό ετοιμάζει τη νεότερη, τρίτη, ατομική έκθεση της σε συνεργασία με γνωστό χώρο τέχνης. Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της για σχετικές ανακονώσεις. 

______

H ARTgrID είναι εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με την προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών, κυρίως μέσω ιστοσελίδας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και με τη διοργάνωση φυσικών γεγονότων, δράσεων και την αξιοποίηση συνεργειών με πολλά διαφορετικά εμπλεκόμενα μέρη στον χώρο των Τεχνών(Επιμελητές, χώρους, εμπόρους τέχνης, επενδυτικούς συμβούλους, εξειδικευμένους νομικούς, κ.α.). Η εταιρεία διαθέτει διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον τομέα των εικαστικών τεχνών (https://artgrid.gr) στις υπηρεσίες της οποίας συγκαταλέγονται η διοργάνωση φυσικών και διαδικτυακών εκθέσεων/συμποσίων/εικαστικών δράσεων, η δημιουργία, φιλοξενία και προβολή ιστοσελίδων εικαστικών καλλιτεχνών, η εκκαθάριση πωλήσεων, κ.α. 

Είστε εικαστικός καλλλιτέχνης, καλλιτεχνική ομάδα, ένωση καλλιτεχνών; Μπορείτε και σεις να αποκτήσετε την ιστοσελίδα σας στη πλατφόρμα μας εντός 10 ημερών! Στείλτε μας email στη διεύθυνση  artistsartgrid@gmail.com για να σας ενημερώσουμε!