Επαγγελματική προβολή & προώθηση εικαστικών καλλιτεχνών

You are currently viewing Επαγγελματική προβολή & προώθηση εικαστικών καλλιτεχνών

Η ARTgrID αναλαμβάνει την δημιουργία, ανάπτυξη και φιλοξενία μιας ολοκληρωμένης επαγγελματικής ιστοσελίδας στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα για εικαστικούς καλλιτέχνες μαζί με συνολική διαδικτυακή προώθηση και ενημερωση. Παράλληλα, η εταιρεία μας παρέχει προβολή, επικοινωνια, μόχλευση και εκκαθάριση πωλήσεων.

Συγκεκριμένα αναπτύσσεται μοναδική διεύθυνση με το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη (της μορφής artgrid.gr/ονοματεπώνυμο), συστηματική προβολή μέσω των social media, μέσω του Newsletter που εκδίδει προς τη λίστα των πελατών της η ιστοσελίδα μας, και άλλων στοχευμένων ενεργειών (διαδικτυακή διαφήμιση, ΜΜΕ, email campaigns, προτάσεις για αγορά έργων προς ιδιώτες και επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό).

Επιπρόσθετα η ARTgrID αναλαμβάνει την μόχλευση, διαχείριση και εκκαθάριση πωλήσεων έργων με παρακράτηση ποσοστού προμήθειας 20%, την δωρεάν παραλαβή του/των πωληθέντων έργων από τον χώρο του καλλιτέχνη(εφόσον βρίσκεστε στην Ελλάδα -η υπηρεσίες προς το παρόνδεν είναι διαθέσιμη στη Κύπρο) για την αποστολή τους στον αγοραστή εντός Ελλάδας, την πιστοποίηση της γνησιότητας κάθε πωλούμενου έργου προς τον αγοραστή, κ.α.. Πλέον τούτων, μέσω δικτύου συνεργατών είμαστε σε θέση να οργανώσουμε ατομικές εκθέσεις, τόσο διαδικτυακά όσο και σε χώρους τέχνης που συνεργάζονται μαζί μας.

Κοστολόγηση υπηρεσιών
Οι υπηρεσίες μας κοστολογούνται τόσο σε συνδρομητική βάση, όσο και κατά περίπτωση/project. 

Εικαστικά έργα και πνευματικά δικαιώματα
Η ARTgrID προβάλλει αποκλειστικά εικαστικούς καλλιτέχνες και εικαστικά έργα. Ως εικαστικά έργα ορίζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, ψηφιακής τέχνης, εικαστικά αντικείμενα, κατασκευαστικά εικαστικά έργα, εγκαταστάσεις(art installations), χαρακτικά, και έργα άλλων μορφών τέχνης των οποίων η σύλληψη, εικαστική επεξεργασία και συνακόλουθη δημιουργία βασίστηκε μόνο στην παρατήρηση, την φαντασία και την έμπνευση του δημιουργού τους, είναι πρωτότυπα, γνήσια και μοναδικά, φιλοτεχνημένα με τα υλικά και τις μεθόδους που αποτυπώνονται στις πληροφορίες της περιγραφής τους και όχι αναπαραγωγή πνευματικού έργου τρίτου ή αντίγραφο.

Εγγύηση παροχής συμφωνημένων υπηρεσιών
Δεσμευόμαστε με ιδιωτικό συμφωνητικό/σσύμβαση με όλους τους όρους και προϋποθέσεις της συνεργασίας μας, όλες τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο που συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε για κάθε καλλιτέχνη προσωπικά και θα εγγυάται με νόμιμο τρόπο τη τήρηση τους. Η πλατφόρμα μας είναι σε θέση να συνεργαστεί νόμιμα τόσο με επαγγελματίες/εταιρείες, όσο και με ιδιώτες.

Επιλέξιμοι καλλιτέχνες
Η ARTgrID επιλέγει προσεκτικά τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται με βάση τη ποιότητα των έργων τους και τη δυνατότητα της να τους υποστηρίξει/προτείνει προς το κοινό της. Εφόσον θα θέλατε να δούμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας παρακαλώ να μας αποστείλετε τα ακόλουθα:
– 5 πρόσφατα έργα σας σε ευκρινείς και σχετικά μεγάλες φωτογραφιες
– μία περιγραφή για κάθε έργο σας (τίτλος/θέματολογία, υλικά, διαστάσεις)
– Φάσμα τιμών των έργων σας γενικότερα (π.χ. “από 500€ εως 3500 €”) -όχι μόνο των συνημμένων ως φωτογραφίες
– Σε ποια περιοχή της Ελλάδας ή της Κύπρου βρίσκεται το εργαστήριο σας;
– Κινητό τηλέφωνο
Παρακαλούμε να μας στείλετε όλο το υλικό μαζί, απαντώντας στη διεύθυνση artistsartgrid@gmail.com.

Δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του υλικού σας, με μια ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας.

 

Δείτε επίσης
-Ενδεικτικό προφίλ καλλιτέχνη ΕΔΩ.
– Υπηρεσίες υποστήριξης, προβολής και εκκαθάρισης πωλήσεων για καλλιτεχνικες ομάδες & συλλογικότητες
– Διοργάνωση διαδικτυακών εκθέσεων & διαγωνισμών
– Διοργάνωση εκθέσεων & συμποσίων με φυσική παρουσία & παράλληλη διαδικτυακή έκθεση