Εύα Αναστοπούλου

Εικαστικός | Ελλάδα

.

Η Εύα Αναστοπούλου είναι εικαστική καλλιτέχνης με κύριο μέσω έκφρασης ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες και ψηφιακά έργα τυπωμένα σε καμβά. Κατά τις σπουδές και την επαγγελματική ενασχόληση είναι interior designer, εκπαιδεύτρια του ΕΟΠΠΕΠ σε θέματα Διακόσμησης και ερασιτέχνης φωτογράφος. Αποφοίτησε από την Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στην Αθήνα όπου και εργάζεται ως σχεδιάστρια χώρου και επίπλων.

Υπήρξε μέλος της ομάδας καλλιτεχνών U.B.U.GR (used but useful) με κατασκευές από υλικά προς ανακύκλωση (art from scrap) σε εκθέσεις στην Αθήνα και το Παρίσι.

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει φωτογραφικές εικόνες με ζωγραφική και εικαστική διάσταση.

ΔΗΛΩΣΗ

Τα έργα μου είναι φωτογραφίες, αληθινές εικόνες, ευρήματα, λεπτομέρειες και close up πραγματικών αντικειμένων, με ελάχιστη επεξεργασία (editing) με ενα φίλτρο για την υφή. (Βλ.video “πριν και μετά”) Με υπερκαλύπτει σαν καλλιτέχνη η γύρω μου πραγματικότητα και με γοητεύει η ανακάλυψη τέτοιων εικαστικών εικόνων που ξεπερνούν και την ίδια μου την φαντασία.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Είδος: Ψηφιακή Ζωγραφική & Φωτογραφία

Μέσο: Εκτυπώσεις σε καμβά, φωτογραφικά μέσα.

Ύφος: Εξπρεσσιονισμός, αφηρημένη ζωγραφική.

Θέματα: Εννοιολογική

Εργαστήριο: Αθήνα, Ελλάδα

Ενώσεις: –

Φάσμα Τιμών: €300+

Διεθνής Κλίμακα
:
EMERGING | HIGH-POTENTIAL| MID-CAREER | ESTABLISHED

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΑRC – Art Revisited Collective: “Πριν τις τελευταίες αλκυονίδες μέρες”, Επιμέλεια: Πάρης Καπράλος, Chili Art Gallery, Αθήνα 2023

“Ανθρωπος στις πόλεις“, σύλληψη και επιμέλεια Πάρης Καπράλος, Chili Art Gallery, Αθήνα 2023

.

ΕΡΓΑ

Πριν και μετά

Στο βίντεο παρουσιάζεται η αρχική ανακάλυψη – φωτογραφία, μια λεπτομέρεια αντικειμένου, συνήθως close up, η εικόνα μετα απο περικοπή , ρύθμιση φωτεινότητας και υφής και τελος ο τελικός πίνακας σε καμβά ο οποίος δίνει μια επιπλέον ζωγραφική ματιερα στο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Facebook
Instagram: loveyourwallproject

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E: evaanastopoulou@gmail.com, evrima2023@gmail.com
Τ: (0030)6948893076