Νέα συνεργασία: Ο κ. Πάρης Καπράλος αναλαμβάνει Σύμβουλος Ανάπτυξης της εταιρείας μας

  • Post author:
  • Post category:Χωρίς κατηγορία
You are currently viewing Νέα συνεργασία: Ο κ. Πάρης Καπράλος αναλαμβάνει Σύμβουλος Ανάπτυξης της εταιρείας μας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 –Ο κ. Πάρης Καπράλος αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης της ARTgrID. Ο κ. Καπράλος είναι γνωστός εικαστικός επιμελητής, διοργανωτής Art & Business Events, και εξειδικευμένος σύμβουλος επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στους τομείς των εικαστικών τεχνών και της τεχνολογίας (ICT). 

Ο κ. Πάρης Καπράλος γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται, ενώ δραστηριοποιείται διεθνώς. Τη περίοδο 2008 – 2022 διέμεινε στη Β. Ελλάδα. Σπούδασε Οικονομικά (Αθήνα) και Γραφικές Τέχνες (Staffordshire, Αγγλία). Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος με εξειδίκευση σε θέματα Τεχνολογίας σε οικονομικές εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά πρακτορεία ειδήσεων (1999-2006), ως Οργανωτικός Υπεύθυνος και στέλεχος διοργάνωσης σε επιχειρηματικά συνέδρια του κλάδου της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών (Infocom, Greek ICT Forum, 2004-2011), και άλλαξε επαγγελματική πορεία στρεφόμενος στον χώρο της Τέχνης το 2011. Συνεργάστηκε με τον όμιλο Myrό (Myrό Gallery, Myrό Antiques House, Greek Marble Initiative, 2011-2017). Από το 2018 και εξής εργάζεται ως ανεξάρτητος Διοργανωτής και Επιμελητής εικαστικών εκθέσεων & εκδηλώσεων, και εξειδικευμένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Χρημάτισε εκπρόσωπος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Υδατογραφίας IWS (International Watercolor Society) τη περίοδο 2019-2022, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης της ARTgrID, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Έχει επιμεληθεί και διοργανώσει περισσότερες από 150 εκθέσεις, εικαστικές δράσεις, projects και συμμετοχές εντός και εκτός Ελλάδας. Επιπρόσθετα, είναι συνεκδότης του διαδικτυακού περιοδικού Τέχνης & Πολιτισμού Arts & Antiques CCR,  Ιδρυτής και Manager της συλλογικότητας εικαστικών καλλιτεχνών ARC -Art Revisited Collective.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τη προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί στη πλατφόρμα μας ΕΔΩ.

H ARTgrID είναι εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με την προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών, κυρίως μέσω ιστοσελίδας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και με τη διοργάνωση φυσικών γεγονότων, δράσεων και την αξιοποίηση συνεργειών με πολλά διαφορετικά εμπλεκόμενα μέρη στον χώρο των Τεχνών(Επιμελητές, χώρους, εμπόρους τέχνης, επενδυτικούς συμβούλους, εξειδικευμένους νομικούς, κ.α.). Διαθέτει διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών  https://artgrid.gr στις υπηρεσίες της οποίας συγκαταλέγονται η διοργάνωση φυσικών και διαδικτυακών εκθέσεων/συμποσίων/εικαστικών δράσεων, η δημιουργία, φιλοξενία και προβολή ιστοσελίδων εικαστικών καλλιτεχνών, η εκκαθάριση πωλήσεων, κ.α.