Νέα ιστοσελίδα του Ηλία Κασελά στην ARTgrID στεγάζει τους μαγικούς κόσμους του

  • Post author:
  • Post category:Χωρίς κατηγορία
You are currently viewing Νέα ιστοσελίδα του Ηλία Κασελά στην ARTgrID στεγάζει τους μαγικούς κόσμους του

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 – Εχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε σήμερα ότι ο Ηλίας Κασσελάς, ένας ζωγράφος με σπάνιο έργο για τα Ελληνικά δεδομένα που εργάζεται με συνέχεια και συνέπεια σε ένα ευδιάκριτα μοναδικό δικό του ύφος και σε εικαστικές προσεγγίσεις όπως ο Μαγικός ρεαλισμός, Υπερρεαλισμός, και ο Συμβολισμός, εμπιστεύτηκε τη πλατφόρμα μας για τη κατασκευή και φιλοξενία της νέας ιστοσελίδας του, η οποία είναι πλέον  διαθέσιμη στη διεύθυνση  artgrid.gr/ilias-kasselas

Ο Ηλίας Κασσελάς είναι ζωγράφος που γεννήθηκε το 1988. Ζει και εργάζεται στη Κόρινθο και την Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Σχολής Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη Φλώρινα. Στην διάρκεια της φοίτησης του παρακολούθησε το Εργαστήριο Πολυμέσων για ένα χρόνο, με δάσκαλο το Βασίλη Μπούζα, και στη συνέχεια το Δεύτερο Εργαστήριο Ζωγραφικής με δάσκαλο τον Γιάννη Καστρίτση, από το οποίο και αποφοίτησε το 2011. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα ασχολήθηκε με το animation, παίρνοντας μέρος στο φεστιβάλ-διαγωνισμό της Σύρου, AnimaSyros, το 2012. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα. Ο Ηλίας Κασσελάς συμπράττει με την συλλογικότητα εικαστικών καλλιτεχνών ARC – Art Revisited Collective από τον Ιανουάριο του 2019.

______

H ARTgrID είναι εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με την προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών, κυρίως μέσω ιστοσελίδας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και με τη διοργάνωση φυσικών γεγονότων, δράσεων και την αξιοποίηση συνεργειών με πολλά διαφορετικά εμπλεκόμενα μέρη στον χώρο των Τεχνών(Επιμελητές, χώρους, εμπόρους τέχνης, επενδυτικούς συμβούλους, εξειδικευμένους νομικούς, κ.α.). Η εταιρεία διαθέτει διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον τομέα των εικαστικών τεχνών (https://artgrid.gr) στις υπηρεσίες της οποίας συγκαταλέγονται η διοργάνωση φυσικών και διαδικτυακών εκθέσεων/συμποσίων/εικαστικών δράσεων, η δημιουργία, φιλοξενία και προβολή ιστοσελίδων εικαστικών καλλιτεχνών, η εκκαθάριση πωλήσεων, κ.α. 

Είστε εικαστικός καλλλιτέχνης, καλλιτεχνική ομάδα, ένωση καλλιτεχνών; Μπορείτε και σεις να αποκτήσετε την ιστοσελίδα σας στη πλατφόρμα μας εντός 10 ημερών! Στείλτε μας email στη διεύθυνση  artistsartgrid@gmail.com για να σας ενημερώσουμε!