Μελάνι σε Χαρτί | Δωρεάν online διάθεση καταλόγων της ομώνυμης σειράς εκθέσεων

You are currently viewing Μελάνι σε Χαρτί | Δωρεάν online διάθεση καταλόγων της ομώνυμης σειράς εκθέσεων

Η ARTgrID διαθέτει τους αναμνηστικούς καταλόγους των εκθέσεων της σειράς διοργανώσεων του Επιμελητή Πάρη Καπράλου “Μελάνι σε Χαρτί” σε ψηφιακή μορφή για θέαση ή/και για να τους κρατήσετε (download). O Επιμελητής δημιούργησε τη σειρά διοργανώσεων, δράσεων και εκθέσεων το 2019 με στόχο την προαγωγή καλλιτεχνών με κύριο μέσο έκφρασης το μελάνι και το χαρτί. Τα έργα των εκθέσεων περιλαμβάνουν ζωγραφική, σχέδιο, χαρακτική, εικαστικό αντικείμενο, κατασκευές, γλυπτική, αλλά και πολλές επιμέρους τεχνικές -όπως υδατοδιαλυτά μέσα -watermedia ή watercolor, σινική μελάνη, Σχέδιο γραμμής, Σκίαση με γραμμές, Pointillism, Wash Drawing, Brush Work, Contour Drawing, Silhouette, Καλλιγραφία, Illustration, Mixed Media, Χαρακτική, γλυπτική από χαρτί με λεπτομέρειες από μελάνι, κολλάζ, stippling, Sumi-e, κ.α.

Στους αναμνηστικούς καταλόγους της σειράς “Μελάνι σε χαρτί” καταγράφονται περισσότεροι από 100 εξειδικευμένοι σε αυτά τα μέσα έκφρασης εικαστικοί καλλιτέχνες και εμφανίζονταιο περρισσότερα από 200 έργα διάφορων τεχνικών συνολικά.

Ορισμένοι κατάλογοι διατίθενται σε 2 γλώσσες (Ελλήνικα και Αγγλικά) όπότε και υπάρχει σχετική σημείωση. Διαφορετικά οι κατάλογοι είναι μόνο στα Ελληνικά.

Μελάνι σε Χαρτί 9: …τρέξε πιο γρήγορα απ’ τη φθορά | Δίγλωσσος κατάλογος ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Luminοus Eye, Αθήνα 2024
Μελάνι σε Χαρτί 8: Οι γραφές της τέχνης | Κατάλογος ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Luminοus Eye, Αθήνα 2023
Μελάνι σε Χαρτί 7Κατάλογος  Ομαδικής έκθεσης  -Πάρης Καπράλος & Μαριάνα Ρωσσιάδου, Myrό Gallery, Θεσσαλονίκη 2023
Μελάνι σε Χαρτί 6 | Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Chili Art Gallery Αθήνα 2023
Μελάνι σε Χαρτί 5 | Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Chili Art Gallery Αθήνα 2022
Μελάνι σε Χαρτί 4 | Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Chili Art Gallery Αθήνα 2022
Μελάνι σε Χαρτί 3 | Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Myrό Gallery Θεσσαλονίκη 2022
Μελάνι σε Χαρτί 2
| Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/The Attic Gallery Κέρκυρα 2021
Μελάνι σε χαρτί | Κατάλογος Ομαδικής έκθεσης -Πάρης Καπράλος/Chili Art Gallery Αθήνα 2020
_________________________

Η ARTgrID διαθέτει προς το φιλότεχνο κοινό καταλόγους των συνεργατών της (καλλιτέχνες, galleries, Επιμελητες, κ.α.) και επιλεγμένων τρίτων που έχουν διαθέσει το υλικό τους για προβολή και την ενημέρωση του κοινού μας,  σε μόνιμους συνδέσμους, για ανάγνωση online ή “κατέβασμα” ανάλογα με τις επιλογές του τρίτου μέρους που έχει παραχωρήσει τον κάθε κατάλογο.

Χωρίς να αποκλείονται άλλες μορφές αρχείων, οι περισσότεροι διαθέσιμοι κατάλογοι είναι της μορφής pdf, σε τέτοια διαμόρφωση ώστε να προβάλλονται στις περισσότερες συσκευές. Παρόλα αυτά προτείνουμε να ανοίγετε τους καταλόγους σε συσκευές με άνετο μέγεθος οθόνης όπως υπολογιστές φορητούς υπολογιστές tablets η κινητά με μεγάλη οθόνη.

Το υλικό -κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά ή ο,τιδήποτε άλλο εμφανίζεται σε αυτούς τους καταλόγους ανήκει σε επίπεδο πνευματικών δικαιωμάτων είτε στον εκδότη του καταλόγου, είτε στους καλλιτέχνες των οποίων τα έργα απεικονίζονται. Σε περίπτωση που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε μέρος ή όλο το υλικό του ενός καταλόγου παρακαλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email artistsartgrid@gmail.com ώστε να σας φέρουμε σε επαφή με τον αρμόδιο διαχειριστή των πνευματικών δικαιωμάτων. Αυθαίρετη χρήση του ως άνω υλικού μπορεί να επιφέρει νομικές συνέπειες εναντίον σας

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.