ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ARTgrID είναι μία πλατφόρμα επαγγελματικών υπηρεσιών για τον κλάδο των εικαστικών τεχνών που ασχολείται συστηματικά με τη προβολή και προώθηση ποιοτικής σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης σε όλο τον κόσμο. Θεωρώντας τη Τέχνη καθολικό αγαθό, και το διαδίκτυο πολύτιμο πεδίο για τη διαφάνεια, τις ίσες ευκαιρίες και τη πρόσβαση στα αγαθά του Πολιτισμού, η πλατφόρμα παρέχει στους καλλιτέχνες νέους τρόπους προβολής, στους επαγγελματίες (Μουσεία, Χώρους Τέχνης, Επιμελητές /Διοργανωτές εκθέσεων, συμποσίων και φεστιβάλ εικαστικών) μετατροπή και φιλοξενία των εκθέσεων & εκδηλώσεων τους σε διαδικτυακές, και σε συλλογικότητες, ενώσεις, και καλλιτεχνικές ομάδες υπηρεσίες οργάνωσης προβολής και πωλήσεων, τόσο με τη διοργάνωση φυσικών εκθέσεων, όσο και μέσω ψηφιακών δράσεων. 

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο συνεργατών υψηλής εξειδίκευσης σε καλλιτεχνικά, νομικά, επενδυτικά θέματα και σε ζητήματα εξειδικευμένης προβολής & επικοινωνίας στα εικαστικά πράγματα, γεγονός που της επιτρέπει να συστήνει στους φιλότεχνους νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες. Επιπλέον αναπτύσσει μέσω εξειδικευμένων συνεργατών περιεχόμενο και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες των κλάδων φιλοξενίας, εστίασης, και διοργανωτές εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

παραμεινετε σε επαφή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER MAΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ARTgrID είναι μία εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με τη προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και τη Κύπρο σε όλο τον κόσμο. Όραμα μας είναι η ανάδειξη της νέας ελληνικής εικαστικής ταυτότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, και η διευκόλυνση συνεργιών με στόχο την ανάπτυξη της αγοράς. Πεπεισμένοι αφενός ότι η Τέχνη είναι βασικό και καθολικό αγαθό, και, αφετέρου ότι το διαδίκτυο αποτελεί πολύτιμο πεδίο για τη διαφάνεια, τις ίσες ευκαιρίες και τη πρόσβαση όλων, παρέχουμε στους καλλιτέχνες νέους τρόπους προβολής, στους επαγγελματίες (Μουσεία, Χώρους Τέχνης, Επιμελητές /Διοργανωτές εκθέσεων, συμποσίων και φεστιβάλ εικαστικών) μετατροπή και φιλοξενία των εκθέσεων και εκδηλώσεων τους σε ψηφιακές, και σε συλλογικότητες, ενώσεις, και καλλιτεχνικές ομάδες υπηρεσίες διοργάνωσης προβολής και πωλήσεων, τόσο με τη διοργάνωση φυσικών εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα, όσο και μέσω ψηφιακών δράσεων.  Την ομάδα μας αποτελούν συνεργάτες υψηλής εξειδίκευσης σε θέματα καλλιτεχνικά, νομικά, επενδυτικά, εξειδικευμένης προβολής & επικοινωνίας, διοργάνωσεων σχετικά με τις εικαστικές τέχνες, και εργάζεται σκληρά προκειμένου να προσφέρει σε καθέναν που θα εμπιστευτεί τις υπηρεσίες της ένα αποτέλεσμα που διακρίνεται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Μέσω της ιστοσελίδας μας προσδοκούμε να επιτρέψουμε στους λάτρεις της τέχνης και στους συλλέκτες να εξερευνήσουν νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες, και να έρθουν σε επαφή με την αξιόλογη νέα ελληνική ταυτότητα της Τέχνης. Παράλληλα, μέσω ομάδας εξειδικευμένων συνεργατών παρέχουμε περιεχόμενο και συμβουλευτικές υπηρεσίες Τέχνης προς αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες των κλάδων φιλοξενίας, εστίασης, και διοργάνωσης εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

παραμεινετε σε επαφή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER MAΣ

kisspng-coventry-arnold-palmer-invitational-mastercard-cre-mastercard-5abe199c3a6f77.3239693115224078362394
kisspng-maestro-debit-card-credit-card-payment-bank-payment-5ad723d6992bb2.0296227615240488546274
pngwing.com
visa-secure_dkbg_blu_300dpi

© artgrid 2021

×

Cart