[έκλεισε] ATH Xmas Bazaart | Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

You are currently viewing [έκλεισε] ATH Xmas Bazaart | Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Τη περίοδο των Χριστουγέννων (22-31 Δεκεμβρίου 2023) ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος και η Επιμελητρια Τέχνης Βέρα Κατρανίδου σε συνεργασία με την ARTgrID διοργανώνουν στη Luminous Eye Gallery το ATH Xmas Bazaart, μία ολοκληρωμένη έκθεση έργων τέχνης, η οποία θα συμπεριλάβει μόνο εξαιρετικά έργα, ως εικαστική ποιοτική αντιπρόταση στα μπαζαάρ της εορταστικής περιόδου.

Εικαστικοί καλλιτέχνες με κάθε ύφος και είδος έργου καλούνται να υποβάλλουν έργα εφόσον θα ήθελαν να συμμετέχουν μέχρι και τη Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Επίσημες γλώσσες της έκθεσης είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά και όλο το υλικό που θα εκδωθεί θα είναι δίγλωσσο, συμπεριλαμβανομένης παράλληλης διαδικτυακής έκθεσης.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. Στην έκθεση μπορούν να υποβάλλουν έργα τους και να συμμετέχουν (εφόσον επιλεγούν από την Επιμελητική Επιτροπή) καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και τη Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ. Η έκθεση είναι ελεύθερη θέματος και σε αυτή γίνονται δεκτά έργα ζωγραφικής, σχεδίου, χαρακτικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κολλάζ, εικαστικό αντικείμενο ή/και μικρά γλυπτά και κεραμικά, έργα έντυπης ψηφιακής τέχνης και ψηφιδωτά, ή/και επιτοίχιες κατασκευές. Σας προτρέπω να υποβάλλετε έργα που έχετε ήδη, και ίσως έχετε δείξει σε εκθέσεις στο παρελθόν, και όχι απαραίτητα νεότερα έργα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ έργα αγιογραφίας, εικαστικό κόσμημα, αξεσσουάρ (τσάντες, πορτοφόλια, φουλάρια, κλπ), και βιομηχανοποιημένα χρηστικά αντικείμενα. Η έκθεση είναι αμιγώς εικαστικών έργων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. Υποβάλετε άμεσα στο e-mail στο vkatranidou@gmail.com με θέμα “ATHXMAS” τα ακόλουθα:
– Φωτογραφίες 2-3 εργων σας με τα οποία θα θέλατε να συμμετέχετε, σε ξεχωριστό αρχείο φωτογραφίας το κάθε έργο, μορφής jpg μεγάλου μεγέθους καλής ευκρίνειας και υψηλής ανάλυσης.

– Προσοχή: τα έργα δεν είναι ενδεικτικά. Εάν επιλεγείτε, μπορείτε να εκθέσετε αποκλειστικά τα έργα που υποβάλατε. Έργα σε χαρτί πρέπει να αποστέλλονται φωτογραφημένα χωρίς κορνίζα/τζάμι.

– Στοιχεία των έργων, με σημείο αναφοράς για το καθένα την ονομασία του αρχείου (π.χ. A1.JPG) που θα πρέπει να γράφουν με αυτή τη σειρά χωρισμένα με κόμματα, Ονοματεπώνυμο καλλιτέχνη, Τίτλο έργου, Υλικά αποτύπωσης και τεχνική, Διαστάσεις (σε εκατοστά, Υψος Χ Πλάτος αν είναι αναρτώμενο ή, αν είναι γλυπτό Υψος Χ Πλάτος Χ Μήκος), Χρονολογία ολοκλήρωσης.

– Στοιχεια επικοινωνίας σας: Ονοματεπώνυμο, Email, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η προθεσμία υποβολής δεν δίδεται για να δημιουργήσετε έργα, αλλά για να επιλέξετε έργα που έχετε, θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύουν, και είναι σχετικά με το θέμα, καιθα θέλατε να παρουσιάσετε στο πλαίσιο του project μας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: μέχρι και τη Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στις 23:59′.